De ce trebuie inclus pop-up-ul in orice partida de pescuit?

Fiecare pescar, amator sau profesionist, adora sa experimenteze, pana gaseste cea mai buna combinatie pentru nada si momeala care ii va aduce marea captura. Evident, nu este usor de obtinut o combinatie ideala intre nada care atrage pestele dorit, aroma aditivilor si momelile speciale pentru evidentierea monturii pe substrat. In aceasta ultima categorie se pozitioneaza si pop-up-ul, care are un rol flotant, atractiv si aromatic.

Magazinul online Carping Club le ofera pescarilor amatori si profesionisti o gama foarte variata de pop-up-uri de diferite arome si dimensiuni, care pot fi utilizate ca atare sau in monturi de tip snowman, denumite asa datorita formei lor de om de zapada. Printre tipurile de pop up-uri care pot fi gasite in oferta Carping Club se numara si:
• Pop-up-urile cu arome fructate sau dulci, precum cele cu ananas, sweet sau capsuna
• Pop-up-uri cu aroma de fishmeal, precum cele din registrul meat, adica Meat, Crab sau Balachan
• Pop-up-uri speciale, precum cele pentru apa mai rece, de tip Icebreaker, sau pentru competitii, precum Tournament
– Pop-up-urile solubile, care sunt produse exclusive ale Carping Club si care imbiina doua atribute extreme de atractive : solubilitatea si flotabilitatea

Fiecare dintre aceste pop-up-uri, combinat cu boiliesul potrivit, poate fi de nerefuzat pentru orice crap, oricat ar fi de precaut. Carping Club e prima optiune a pescarilor de crap cu adevarat pasionati!

Meniu Produse