Solubilele – in ce conditii se folosesc la pescuitul de crap?

Impatimitii pescuitului vor sa aiba tot timpul la dispozitie cea mai buna varianta ca si nada pentru partidele scurte si lungi de pescuit. Boilies-urile si solubilele sunt principalele optiuni pe care cei ce pescuiesc la crap le prefera. Din acest punct de vedere, este complicat pentru oricare dintre pescari, chiar si pentru cei mai experimentati, sa aleaga mereu optiunea ideala intre boiliesul de tip fishmeal sau cel de tip birdfood, intre boiliesul solid sau solubile. Pentru fiecare exista argumente pertinente, insa alegerea tipului de nada este marcata de mai multi factori, printre care se numara si perioada anului sau PH-ul apei.

Magazinul online Carping Club doreste sa le ofere tuturor pescarilor boiliesurile si solubilele ideale pentru pescuitul de crap, pentru ca acestea contin ingrediente care se dizolva rapid, chiar si in apa rece, pentru atragerea rapida a pestilor. Dintre diversele tipuri de boiliesuri si solubile se disting trei categorii, precum:
• Boilies-urile si solubilele Premium
• Boilies-urile si solubilele Classic
• Boilies-urile si solubilele Economic

Fiecare dintre aceste variante este perfecta pentru pescuirea crapului, pentru ca au in compozitie substante specifice tipului de apa in care sunt aruncate, rece sau calda. Printre acestea Premium Meat si Sweetcorn par sa fie printre preferatele pescarilor de crap, acestia fiind foarte multumiti de rezultatele utilizarii acestor boiliesuri si solubile de la Carping Club.

Meniu Produse