Cum trebuie ales boiliesul pentru crap?

Boiliesul este, cu siguranta, una dintre cele mai moderne metode de pescuit a crapului, mai ales a celui de mari dimensiuni, care este mai greu de prins. Boiliesul este realizat din ingrediente speciale, combinate in proportii atent studiate si tratate termic, prin fierbere, pentru a deveni o hrana cu un maxim de atractivitate pentru orice crap. Printre aceste ingrediente, in functie de tipul de boilies, fishmeal sau birdfood, se numara: faina de peste, ingrediente obtinute din porumb, diverse tipuri de seminte, proteine lactice si vegetale, betaina, GLM , WPC sau CLO.

Magazinul online Carping Club le ofera pasionatilor de pescuit la crap cele mai noi tipuri de boiliesuri, care pot avea o concentratie mai mare de faina de peste, cele de tip fishmeal, sau o concentratie mai mare de ingrediente obtinute din cereale, cele de tip birdfood. Iata care sunt tipurile de boilies pe care le putem gasi in oferta acestui magazin online cu nade pentru pescuitul crapului:
•Boilies Premium, cu diverse arome si care, in functie de compozia lor specifica, se potrivesc mai bine cu anumite temperaturi, anumite zone, sau chiar PH-ului apei in care sunt utilizate
•Boilies Classic, o categorie cu arome clasice de boiliesuri, atat de tip fishmeal, precum Classic Meat, Classic Crab sau Classic Belachan, sau birdfood, precum Classic Sweet sau Sweetcorn
•Boilies Economic, este o categorie speciala de boiliesuri, atat de tip fishmeal, cat si dintre cele birdfood, cu mentiunea ca cele de tip birdfood, precum Sweetcorn 5+ sau Sweetcorn 10+ au si o parte de faina de peste pentru a avea un aport proteic mai ridicat.

Pescarii pasionati pot gasi amestecurile ideale pentru pescuitul la crap sub forma boilies-urilor de la Carping Club, ce pot fi alese in functie de preferinte, experienta si de perioada anului.

Meniu Produse