0740 020 025CONTACT
0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Pasta solubila Sweetcorn Pasta solubila Sweetcorn

Pasturi Pasta solubila Sweetcorn

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Produsa din mixurile si lichidele nutritive din gama Icebreaker, pasta solubila este extrem de atractiva, în componenta ei regasindu-se numeroase ingrediente de top precum: proteina, faina, amidon, spartura, ulei, aroma, proteina din soia, proteina din zer, lapte praf Vitamelo, aminoacizi esen?iali, CSL, CLO, betaina, diverse semin?e ?i îndulcitori.
Poate fi folosita ca nada pentru momitor, ca si colant pentru nadirea cu catapulta a boilies-urilor si semintelor sau ca momeala prin aplicarea pe boilies sau Pop-Shot.
Greutate: 350g

Disponibilitate: In stoc

20,00 RON

Detalii

Produsa din mixurile si lichidele nutritive din gama Icebreaker, pasta solubila este extrem de atractiva, în componenta ei regasindu-se numeroase ingrediente de top precum: proteina, faina, amidon, spartura, ulei, aroma, proteina din soia, proteina din zer, lapte praf Vitamelo, aminoacizi esen?iali, CSL, CLO, betaina, diverse semin?e ?i îndulcitori. Poate fi folosita ca nada pentru momitor, ca si colant pentru nadirea cu catapulta a boilies-urilor si semintelor sau ca momeala prin aplicarea pe boilies sau Pop-Shot. Greutate: 350g

Mai multe informatii

Pret 20,00 RON
Aroma Nu
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.