0740 020 025CONTACT
0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Pasta solubila Belachan Pasta solubila Belachan

Pasturi Pasta solubila Belachan

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Pasta solubila produsa din mix-urile si lichidele nutritive din gama Premium, fiind extrem de atractiva, in componenta ei regasindu-se numeroase ingrediente de top: Extract Belachan, Betaina, Meatamino, Meataroma, Ulei esential de scortisoara, AcidN-Butiric, Natural CSL, Ulei de porumb, faina de crevete, GLM, SSS, Canepa precum si alte ingrediente importante.
Poate fi folosita ca nada pentru momitor, ca si colant pentru nadirea cu catapulta a boiliesurilor si semintelor sau ca momeala prin aplicarea pe boilies.
Greutate: 350g.

Disponibilitate: In stoc

20,00 RON

Detalii

Pasta solubila produsa din mix-urile si lichidele nutritive din gama Premium, fiind extrem de atractiva, in componenta ei regasindu-se numeroase ingrediente de top: Extract Belachan, Betaina, Meatamino, Meataroma, Ulei esential de scortisoara, AcidN-Butiric, Natural CSL, Ulei de porumb, faina de crevete, GLM, SSS, Canepa precum si alte ingrediente importante. Poate fi folosita ca nada pentru momitor, ca si colant pentru nadirea cu catapulta a boiliesurilor si semintelor sau ca momeala prin aplicarea pe boilies. Greutate: 350g.

Mai multe informatii

Pret 20,00 RON
Aroma Nu
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.