0740 020 025CONTACT
0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Gluten porumb G60 Gluten porumb G60

Fainuri vegetale Gluten porumb G60

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

G 60 (Proteina de porumb 60%)

G60 este o faina fina, cu un continut proteic ridicat (60%), obtinuta din porumb. Originea vegetala si granulatia fina o recomanda ca pe o sursa foarte usor digerabila de proteina de calitate, fiind utilizata pe o scara din ce in ce mai larga la producerea nadelor si in acvacultura, drept inlocuitor al fainii de peste.

Cu un continut energetic ce il depaseste cu aproape 20% pe cel al fainii de peste, G 60 confera nadei o importanta valoare nutritiva, precum si proprietati functionale si un aspect imbunatatit.

Fiind o faina intens colorata, galben- aurie, stralucitoare, confera nadei o culoare atragatoare, alaturi de o textura nisipoasa si o aroma atragatoare de porumb.

Doza recomandata: poate fi incorporata in mixuri in proportie de pana la 20% pe kilogramul de mix.

Disponibilitate: In stoc

13,00 RON

Detalii

G 60 (Proteina de porumb 60%) G60 este o faina fina, cu un continut proteic ridicat (60%), obtinuta din porumb. Originea vegetala si granulatia fina o recomanda ca pe o sursa foarte usor digerabila de proteina de calitate, fiind utilizata pe o scara din ce in ce mai larga la producerea nadelor si in acvacultura, drept inlocuitor al fainii de peste. Cu un continut energetic ce il depaseste cu aproape 20% pe cel al fainii de peste, G 60 confera nadei o importanta valoare nutritiva, precum si proprietati functionale si un aspect imbunatatit. Fiind o faina intens colorata, galben- aurie, stralucitoare, confera nadei o culoare atragatoare, alaturi de o textura nisipoasa si o aroma atragatoare de porumb. Doza recomandata: poate fi incorporata in mixuri in proportie de pana la 20% pe kilogramul de mix.

Mai multe informatii

Pret 13,00 RON
Aroma Nu
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.