0740 020 025CONTACT
0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Feedermix Feedermix

Groundbait Feedermix

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Special conceputa pentru pescuitul crapului, FeederMix Groundbait este nada care a contribuit la stabilirea noului record national si european in cadrul unui concurs oficial: Finala Campionatului National de Pescuit la Crap 2010 pe Moara Vlasiei, 1218 kg de peste in 72 de ore.

Autorii recordului, membri ai Clubului Carping: Sorin Rudeanu, Gabi Tomulescu si Mihai Stanescu.
FeederMix Groundbait este recomandat atat in pescuitul crapului, cat si in pescuitul stationar. Nada contine ingrediente de cea mai buna calitate: germeni de porumb, ttx, faina de porumb, betaina, Gold 60, canepa, spartura de porumb, precum si alte ingrediente, toate la un loc formand o nada de mare atractie, irezistibila oricarui crap.

Recomandam folosirea acestei nade impreuna cu SSS (lapte de porumb - Soluble Sweetcorn Shot) pentru rezultate dintre cele mai bune. Nada FeederMix Groundbait este realizata cu un miros neutru pentru a se putea folosi in combinatii de arome dulci sau de carne. Pentru a spori viteza de atractie puteti adauga CSL si lichid nutritiv Meat Liquid sau Sweet Liquid.
Ambalaj: 1kg
Inapt consumului uman!
Produs 100% in Romania

Disponibilitate: In stoc

9,00 RON

Detalii

Special conceputa pentru pescuitul crapului, FeederMix Groundbait este nada care a contribuit la stabilirea noului record national si european in cadrul unui concurs oficial: Finala Campionatului National de Pescuit la Crap 2010 pe Moara Vlasiei, 1218 kg de peste in 72 de ore. Autorii recordului, membri ai Clubului Carping: Sorin Rudeanu, Gabi Tomulescu si Mihai Stanescu. FeederMix Groundbait este recomandat atat in pescuitul crapului, cat si in pescuitul stationar. Nada contine ingrediente de cea mai buna calitate: germeni de porumb, ttx, faina de porumb, betaina, Gold 60, canepa, spartura de porumb, precum si alte ingrediente, toate la un loc formand o nada de mare atractie, irezistibila oricarui crap. Recomandam folosirea acestei nade impreuna cu SSS (lapte de porumb - Soluble Sweetcorn Shot) pentru rezultate dintre cele mai bune. Nada FeederMix Groundbait este realizata cu un miros neutru pentru a se putea folosi in combinatii de arome dulci sau de carne. Pentru a spori viteza de atractie puteti adauga CSL si lichid nutritiv Meat Liquid sau Sweet Liquid. Ambalaj: 1kg Inapt consumului uman! Produs 100% in Romania

Mai multe informatii

Pret 9,00 RON
Aroma Nu
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.