0740 020 025CONTACT
0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Critic echilibrateTzop-up Pruna&Ananas Critic echilibrateTzop-up Pruna&Ananas

Critic echilibrate Critic echilibrateTzop-up Pruna&Ananas

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Mixul din care este realizat, are la baza fainuri din cereale, si alte seminte macinate, cu un adaos considerabil de proteine vegetale, si proteina lactica ( varianta Capsuna & Ananas, Pruna & Ananas si Sweetcorn), dar si faina de peste predigerata, betaina, GLM, Robin Red ( Varianta Squid & Capsuna, Crab & Pruna, Belachan) ingrediente preferate nu numai de crapi, ci si de amuri.
Are aspectul unui boilies obisnuit, numai ca reactioneaza imediat la cea mai mica miscare din imediata sa apropiere, saltandu-se de pe substrat cu tot cu carlig.
Da rezultate in capturarea crapilor chiar si in perioade in care acestia se hranesc foarte slab sau prefera numai sa inspecteze patul de nada.
Reprezinta o capcana extrem de eficienta pentru pestii care,se apropie prea mult de zona carligului.
Aroma: Pruna & Ananas
Cantitate: 75gr.

Disponibilitate: In stoc

24,00 RON

Detalii

Mixul din care este realizat, are la baza fainuri din cereale, si alte seminte macinate, cu un adaos considerabil de proteine vegetale, si proteina lactica ( varianta Capsuna & Ananas, Pruna & Ananas si Sweetcorn), dar si faina de peste predigerata, betaina, GLM, Robin Red ( Varianta Squid & Capsuna, Crab & Pruna, Belachan) ingrediente preferate nu numai de crapi, ci si de amuri. Are aspectul unui boilies obisnuit, numai ca reactioneaza imediat la cea mai mica miscare din imediata sa apropiere, saltandu-se de pe substrat cu tot cu carlig. Da rezultate in capturarea crapilor chiar si in perioade in care acestia se hranesc foarte slab sau prefera numai sa inspecteze patul de nada. Reprezinta o capcana extrem de eficienta pentru pestii care,se apropie prea mult de zona carligului. Aroma: Pruna & Ananas Cantitate: 75gr.

Mai multe informatii

Pret 24,00 RON
Aroma Nu
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.