0740 020 025CONTACT
0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • CLO CLO

Ingrediente volum CLO

Fii primul care evalueaza acest produs.

Vizualizare de ansamblu rapida

Carping Club CLO este unul din ingredientele aproape nelipsite din mixurile marilor producatori mondiali de nada, CLO joaca un rol important atat pentru mecanica mixului, cat si pentru valoarea sa nutritiva si de atractie.
Este un bun liant, confera usurinta la rularea mixului, prin obtinerea unei paste extrem de maleabile. Determina o textura poroasa a boiliesului, benefica pentru eliberarea mai usoara a atractantilor in apa. In acelasi timp, cerealele, semintele si uleiurile din compozitia CLO furnizeaza proteine, uleiuri si carbohidrati, care confera mixului calitati nutritive si de atractie.
Doza recomandata: maxim 15% pe kilogramul de mix.

Disponibilitate: In stoc

13,00 RON

Detalii

Carping Club CLO este unul din ingredientele aproape nelipsite din mixurile marilor producatori mondiali de nada, CLO joaca un rol important atat pentru mecanica mixului, cat si pentru valoarea sa nutritiva si de atractie. Este un bun liant, confera usurinta la rularea mixului, prin obtinerea unei paste extrem de maleabile. Determina o textura poroasa a boiliesului, benefica pentru eliberarea mai usoara a atractantilor in apa. In acelasi timp, cerealele, semintele si uleiurile din compozitia CLO furnizeaza proteine, uleiuri si carbohidrati, care confera mixului calitati nutritive si de atractie. Doza recomandata: maxim 15% pe kilogramul de mix.

Mai multe informatii

Pret 13,00 RON
Aroma Nu
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.